Vastuullinen talotekniikka-alan suunnannäyttäjä

SAIMME VIIME vuonna olla mukana monissa hienoissa hankkeissa ja pääsimme kehittämään kiinteistöjen energiatehokkuutta ja viihtyisyyttä. Kaudella solmittiin useita merkittäviä talotekniikkaurakoinnin sopimuksia, joista merkittävimmät olivat Triplan toimistotornit Helsingissä, Länsimetron Soukan ja Kaitaan asemat Espoossa, Koy Keilaniemen torni Espoossa sekä Kymenlaakson G-sairaala Kotkassa. Meidät valittiin myös asentamaan Pohjoismaiden historian suurinta aurinkosähköjärjestelmää S-ryhmälle.

Tänä vuonna palvelemme asiakkaitamme myös Ruotsissa. Loppuvuodesta toteutettu Kungälvs Rörläggerin osto on ensimmäinen askel kohti tavoitettamme tarjota asiakkaillemme myös Ruotsissa kaikki talotekniset palvelut kiinteistön koko elinkaarelle. Myös Suomessa haemme lisää kasvua, parempaa asiakaskokemusta sekä digitalosaatioasteemme kasvattamista.

Olemme koonneet katsauksen loppuun vastuullisuusosion, jonka tavoitteena on jakaa sidosryhmillemme käytännönläheistä tietoa vastuullisuustyöstämme.

Haluan kiittää asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme, omistajiamme ja henkilöstöämme tähänastisesta, menestyksekkäästä taipaleesta. Paras asiakas- ja henkilöstökokemus, kilpailukykyisyys ja kasvu ovat peruskiviä, joiden varaan rakennamme myös tulevaisuuden Area.

 

 

                                                                                                                                                                                                                     Heikki Pesu, Toimitusjohtaja